Família Portavella / Portabella
Copyright © 2015 by "TOT MICRO"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: totmicro@totmicro.com
Homenatge a Jesús Portavella 2.006
WELCOME TO OUR COMPANY
WYSIWYG Web Builder
Presentació

Ja sabiem que els portav/bella érem bastans, però en Jesús ha tingut el coratge i la paciència benedictina de fer un arbre genealògic descomunal, amb més de dues mil fulles. Una obra de romans, o de xinos.

A més, com que avui hi ha programes informàtics per a tots els gustos, feines i hobbys, també n'hi ha un per a les genealogies. Allà hi estem tots ficats. I en un moment podem saber tot el que ens passi pel cap: qui va ser el pare i la mare, i amb qui es va casar, i quantes vegades, i quans fills/es, i de qui, i el grau de parentiu entre un i l'altre. Ho sap tot. Menys una cosa. Aquella anella que no podem tancar perquè no hi ha manera de trobar el document que ens confirmi la intuïció òbvia.

Pel teu interés pels Portav/bella, per la teva constància, pel teu esperit investigador, i per tot el que suposa l'obra realitzada, bé et mereixes, Jesús, que et fem un senzill homenatge familiar d'agraďment.

I com que no hi ha home gran sense una gran dona al seu costat, la poesia a que ens té acostumats en Jordi, cada any, en els aplecs de sant Martí, avui va dedicada a la Núria que, gairebé segur, només tu sabràs fins a quin punt t'ha ajudat en aquesta obra gegantina.

A tos dos, enhorabona, per molts anys i molts Portav/bella.

Carles Portabella sj.

Poema
Jordi Portabella

Nota: Si algú esta interessat en una copia del record en laser de la casa Portavella es posi en contacte amb: Carles Portabella sj. cportabella@jesuites.net.
Benvinguts

Informació d'interés

Llengenda Portavella

Escuts

Arbre Genealògic

Fotos i Trobades

Homenatge Jesùs 2010

Rècord Català Arbre Genealògic

Reculls de Premsa